Vitaliteitstrainingen

"een vitale boost"

Vitaliteitstrainingen

Geef  je medewerkers en daarmee je organisatie meer energie en veerkracht met onze vitaliteitstraining. Op een speelse en verbindende manier leren jij en je team hoe je met elkaar kan zorgen voor meer vitaliteit en energie op de werkvloer. We gebruiken hierbij leuke, actieve werkvormen en oefenopdrachten om ook je persoonlijke vitaliteit aandacht te geven.  Kortom, een must om te boeken als energieboost voor jouw team!
 
Vitaliteit wordt steeds relevanter in deze tijd van werkdruk, stress en een snel veranderende wereld. Een wereld die voortdurend in beweging is door globalisering, flexibilisering en nieuwe technologie. Daardoor leven we in een complexe en veeleisende, maar ook uitdagende en opwindende tijd, waarin het steeds meer een kunst is om je staande te houden. Het vraagt ook veerkracht, wendbaarheid en vitaliteit. En dit bepaalt in hoge mate je succesvol functioneren. 
 
Onze vitaliteitstrainingen zijn gebaseerd op de Vitalogische schijf van vijf. In onze trainingen gaan we aan de slag met de diverse leefgebieden. Denk aan lichaam & leefstijl, mindset & emoties, je sociale (werk)omgeving en je zingeving. De energie gaat hierdoor weer stromen.

Benieuwd naar wat wij voor jouw team of organisatie kunnen betekenen?

Voor ieder team een op maat gemaakte training

Om een team optimaal te kunnen begeleiden zijn onze trainingen op maat gemaakt voor jouw team. Dit betekent dat we vooraf bespreken wat het doel van de training is en welke thema’s er spelen. Wij gaan daarmee aan de slag zodat we een training kunnen samenstellen die als basis Vitaliteit heeft en waarin de besproken thema’s verwerkt zijn. En daarmee sluit de training geheel aan op de behoefte van het team. En daar krijgt iedereen energie van!

EENDAAGSE VITALITEITSTRAINING

Schrijf je nu in!