Over ons

"onze passie voor vitaliteit"

Vitaloog®

Jos Vos

Door mijn passie voor de golfsport ben ik in 1998 begonnen met de vier jarige HBO opleiding tot P.G.A. Golfprofessional A. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met het vak sportpsychologie.

Sindsdien coach ik sportief ambitieuze golfers en golfteams op technische vaardigheid maar ook op (prestatie) mindset. Tijdens mijn loopbaan heb ik de "denk beter, speel beter" training ontwikkeld samen met sportpsycholoog Tanne van Nispen en regelmatig deze trainingen gegeven.

Om mijzelf verder te verdiepen en te ontwikkelen heb ik de post HBO opleiding tot Vitaloog® gevolgd aan de Vitacademie en daarmee mezelf verder gespecialiseerd in het coachen van individuen en teams in een breder spectrum. Sinds 2000 begeleid ik teams met mijn clinics, coaching en trainingen en vanaf 2019 ben ik ook, als Vitaloog®, beschikbaar voor alle sectoren.

Ik ben serieus, eigenzinnig maar ook speels. En dat breng ik mee in mijn coaching, advisering en trainingen.

Vitaloog®

Sophie van Besouw

Met een achtergrond in Taalwetenschap en Bestuurskunde werk ik al geruime tijd voor de lokale overheid, in diverse rollen en functies. Mooi werk dat er echt toe doet! In de loop van de tijd werd ik steeds meer gefascineerd door de vragen: waarom doen mensen wat ze doen? En als dat niet helpend is, hoe kunnen mensen dit dan veranderen?

Via Jos kwam ik in aanraking met de opleiding tot Vitaloog®. En dat was voor mij één grote aangename verrassing! Naast dat ik in de opleiding veel kennis en vaardigheden heb opgedaan over het bevorderen van vitaliteit, heb ik in deze opleiding ook geleerd om naast mijn inhoudelijke kennis ook vooral mijn hart en mijn intuïtie in te zetten. En die combinatie is heel waardevol gebleken.

Ik ben dan ook heel blij dat Jos en ik met De Vitaloog zijn gestart. Want als vitaloog wil ik graag anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Zowel op individueel niveau als in teamverband. Dit doe ik door bewustwording te creëren zodat mensen inzicht krijgen in de keuzes die zij zelf (en met elkaar) kunnen maken. Doel is om eventuele belemmeringen uit de weg te ruimen, zodat de energie (meer) gaat stromen en mensen zich vitaler voelen.

Wat ik meebreng in dit werk? Ik ben empathisch en kan goed luisteren. Verder ben ik vindingrijk, resultaatgericht en een beetje speels. Want ik vind het belangrijk dat de dingen die we doen ook gewoon leuk zijn!

EENDAAGSE VITALITEITSTRAINING

Schrijf je nu in!