Teamontwikkelingstraining

"meer energie voor jouw team"

Teamontwikkelingstraining

Ook voor een teamontwikkelingstraining of -traject kun je bij ons terecht. Vanuit onze passie voor vitaliteit zijn wij heel goed in staat om je team te helpen groeien. Wij gebruiken hiervoor diverse vitale werkvormen en oefeningen. Onze trainingen zijn maatwerk, dus wij stellen graag in overleg een programma op, dat aansluit op de gewenste actuele thema’s van het team.
 
Onze filosofie is dat het belangrijk is om te leren luisteren naar hoofd en hart. En deze twee met elkaar in balans te brengen. Zodat er een open manier van communiceren ontstaat en daarmee meer begrip voor elkaar. Een goed functionerend team bestaat uit teamleden die, met respect voor elkaar, optimaal samenwerken, zonder onderstroom en met positieve energie. 
 
In onze trainingen willen we teams begeleiden om inzicht te krijgen in de samenwerking binnen het team en ieders rol hierin. Wat gaat goed? welke belemmeringen ervaren teamleden? En hoe kan het team dit samen oplossen?  
 
Met de energiematrix kun je een duidelijk beeld krijgen van de huidige energie in jouw team. In welke zone bevinden jouw teamleden zich? En welke zone spreekt jou het meeste aan?
 
Een teamontwikkelingstraining kan verzorgd worden in de Panoramazaal van Golfbaan Bentwoud maar ook op locatie bij de opdrachtgever of een andere locatie naar keuze.
Onze teamtrainingen zijn speels, verbindend, vindingrijk én serieus.
 

Benieuwd wat wij voor jou en je team kunnen betekenen?

Voor ieder team een op maat gemaakte training

Om een team optimaal te kunnen begeleiden zijn onze trainingen op maat gemaakt voor jouw team. Dit betekent dat we vooraf bespreken wat het doel van de training is en welke thema’s er spelen. Wij gaan daarmee aan de slag zodat we een training kunnen samenstellen die als basis Vitaliteit heeft en waarin de besproken thema’s verwerkt zijn. En daarmee sluit de training geheel aan op de behoefte van het team. En daar krijgt iedereen energie van!

EENDAAGSE VITALITEITSTRAINING

Schrijf je nu in!